Υπηρεσίες Μηχανογράφησης επιχειρήσεων

Υπηρεσίες Μηχανογράφησης επιχειρήσεων - Βελτιστοποίηση εργασίας

Απομακρυσμένη σύνδεση VPN

Η απομακρυσμένη σύνδεση στα δεδομένα και στα προγράμματα της επιχείρησης σας είναι πια μία επιτακτική ανάγκη. Το απομακρυσμένο laptop δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα και στα προγράμματα της επιχείρησης που συνήθως διατηρούνται στους servers αυτής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η επιχείρησή σας να εφοδιαστεί με το κατάλληλο υλικό και λογισμικό ώστε η απομακρυσμένη πρόσβαση να είναι ασφαλής και γρήγορη και να μην χάνονται ώρες εργασίας στην αναμονή ανταπόκρισης του απομακρυσμένου server. Η DGIT κατέχει την απαραίτητη εκπαίδευση και πεπειραμένο προσωπικό που θα επισκεφτεί την επιχείρησή σας, θα ελέγξει τον υπάρχοντα τρόπο λειτουργίας και κατόπιν θα προτείνει την βέλτιστη λύση για την ανάγκη σας.

Backup δεδομένων

Ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία μιας επιχείρησης είναι τα δεδομένα της. Αυτά ποτέ δεν πρέπει να θεωρείται ότι υπάρχουν διαθέσιμα αν δεν έχετε υλοποιήσει λύση backup, γιατί το σφάλμα των οπτικών μέσων (σκληρών δίσκων) είναι κάτι που συχνά μπορεί να συμβεί. Η DGIT διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις αποθήκευσης των δεδομένων σας είτε σε περιβάλλον Cloud είτε σε τοπικό περιβάλλον με συστήματα backup δεδομένων. Ακόμα προσφέρεται και υπηρεσία backup των backup δεδομένων για πλήρη εξασφάλιση αυτών. Ένας έμπειρος σύμβουλος της εταιρείας θα σας επισκεφτεί στον χώρο σας και θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για το μέγεθος και την κρισιμότητα των δεδομένων σας.

Antivirus

Η συνεχόμενη έκθεση των υπολογιστών μας στο διαδίκτυο είναι στις μέρες μας η κύρια αιτία προσβολής τους από ιούς. Ο υπολογιστής μας μπορεί να σταματήσει να δουλεύει ή να διαδίδει τα προσωπικά μας δεδομένα όπως passwords, ή ακόμα και να δώσει πρόσβαση για διαχείριση του εξ αποστάσεως, χωρίς βέβαια την συγκατάθεσή μας. Επίσης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης και κακόβουλα να προκαλέσει πρόβλημα στα λειτουργικά συστήματα. Αυτό  θα κάνει την εταιρεία σας να λειτουργεί με πολλά προβλήματα μέχρι τον καθαρισμό των ιών.

Η DGIT αναλαμβάνει να καθαρίσει τους υπολογιστές και servers που έχουν προσβληθεί από ιό αλλά και να εγκαταστήσει το ανάλογο πρόγραμμα antivirus ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες προσβολής του λογισμικού της επιχείρησης σας από ιούς.

Επέκταση δικτύου WiFi

Συνήθως υπάρχουν σημεία στην επιχείρησή σας που δεν έχουν καθόλου δομημένη καλωδίωση και έχουν ταυτόχρονα ένα αδύναμο σήμα WiFi. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν απαιτείται η πρόσβαση στο internet ή στα δεδομένα της επιχείρησής μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις ή και ακόμα διακοπή της σύνδεσης από το δίκτυο/internet. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος της DGIT αναλαμβάνει να σας επισκεφτεί, να καταγράψει την υπάρχουσα δομή, να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την βέλτιστη για εσάς λύση.

Η λύση μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Επέκταση του υπάρχοντος ενσύρματου δικτύου είτε με ενσύρματο επιπλέον δίκτυο είτε με ασυρμάτους πομπούς.
  • Επέκταση του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου με επιπλέον ασυρμάτους πομπούς
  • Δημιουργία ασύρματου δικτύου guest για τους επισκέπτες σας

Printing Services

Παρόλο που η προσπάθεια διακίνησης των εγγράφων με ψηφιακό τρόπο γίνεται όλο και πιο έντονη, οι εκτυπώσεις αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σε όλες τις επιχειρήσεις.  Η DGIT μαζί με τους συνεργάτες της, μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση εκτυπωτικού συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες σας για έγχρωμη ή και ας ασπρόμαυρη εκτύπωση, τον όγκο των εκτυπώσεων σας, την ανάγκη για σάρωση και αποθήκευση των εγγράφων και την παραγωγή φωτοτυπιών.

Επισκευές -Αναβαθμίσεις υπάρχοντος εξοπλισμού

Η DGIT μπορεί να αναλάβει την πλήρη τεχνική υποστήριξη της επιχείρησης σας που αφορά τους Η/Υ,laptops, servers, εξοπλισμού δικτύου και περιφερειακών.

Εξ αρχής ένας τεχνικός μας θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα σας απομακρυσμένα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό , τότε θα σας επισκεφτεί στον χώρο σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να γίνει είτε με την υπογραφή συμβολαίου τεχνικής εξυπηρέτησης είτε με χρέωση ανά κλήση τεχνικού. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες θα σας αποσταλεί η αντίστοιχη προσφορά συνεργασίας.

    Επικοινωνήστε με το τεχνικό μας τμήμα: